Olje pistacije | Oljarna Pečarič
12,00 18,00  z DDV

Olje pistacije | Oljarna Pečarič

12,00 18,00  z DDV

Olje pistacije je nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz jedrc pistacije. Je 100% naravno in hladno stiskano olje. Olje pistacije vsebuje vitamine skupine B in E, vsebuje pa tudi antioksidante in minerale, kateri blagodejno vplivajo na naše telo.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Olje pistacije iz Oljarne Pečarič je visoko kvalitetno in vsebuje visoke hranilne vrednosti. Ponaša se z bogatim in polnim svojevrstnim okusom in je vsestransko uporabno.

Visoka vsebnost mineralov in antioksidantov

Olje pistacije vsebuje vitamine skupine B in E, vsebuje pa tudi antioksidante in minerale: kalij, kalcij, magnezij, cink, selen, baker in mangan, železo, krom, fluor, molibden, kobalt, nikelj in aluminij, fosfor in natrij.

Olje pistacije vsebuje aminokislinski arginin. Dobro vpliva na funkcijo moške erekcije in je pospeševalec normalnega spolnega življenja. Olje Pistacije pomaga pri izboljšanju telesnega tonusa in deluje proti kronični utrujenosti.

Vpliv na telo

Olje pistacije blagodejno vpliva na naše telo, brez da bi vplivalo na povečanje inzulina.  Olje pistacije ima nizek glikemični indeks. Za olje pistacije je značilen bogat in poln svojevrstnem okus in je vsestransko uporabno.

V raziskav so testiranci uživali pistacije tri tedne (pistacije so predstavljale 20 % njihovega kaloričnega vnosa). Meritve so pokazale, da se je raven slabega (LDL) holesterola pri njih po tem času znižala za približno 14 odstotkov. To je zelo spodbuden rezultat, vendar zniževanje ravni holesterola ni edini pomemben dejavnik za zmanjšanje tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml