Olje pistacije | Oljarna Pečarič
12,00 18,00 

Olje pistacije | Oljarna Pečarič

12,00 18,00 

Olje pistacije je nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz jedrc pistacije. Je 100% naravno in hladno stiskano olje. Olje pistacije vsebuje vitamine skupine B in E, vsebuje pa tudi antioksidante in minerale, kateri blagodejno vplivajo na naše telo.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Olje pistacije iz Oljarne Pečarič je visoko kvalitetno in vsebuje visoke hranilne vrednosti. Ponaša se z bogatim in polnim svojevrstnim okusom in je vsestransko uporabno.

Visoka vsebnost mineralov in antioksidantov

Olje pistacije vsebuje vitamine skupine B in E, vsebuje pa tudi antioksidante in minerale: kalij, kalcij, magnezij, cink, selen, baker in mangan, železo, krom, fluor, molibden, kobalt, nikelj in aluminij, fosfor in natrij.

Olje pistacije vsebuje aminokislinski arginin. Dobro vpliva na funkcijo moške erekcije in je pospeševalec normalnega spolnega življenja. Olje Pistacije pomaga pri izboljšanju telesnega tonusa in deluje proti kronični utrujenosti.

Vpliv na telo

Olje pistacije blagodejno vpliva na naše telo, brez da bi vplivalo na povečanje inzulina.  Olje pistacije ima nizek glikemični indeks. Za olje pistacije je značilen bogat in poln svojevrstnem okus in je vsestransko uporabno.

V raziskav so testiranci uživali pistacije tri tedne (pistacije so predstavljale 20 % njihovega kaloričnega vnosa). Meritve so pokazale, da se je raven slabega (LDL) holesterola pri njih po tem času znižala za približno 14 odstotkov. To je zelo spodbuden rezultat, vendar zniževanje ravni holesterola ni edini pomemben dejavnik za zmanjšanje tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.