EKO makovo olje, 250ml | Oljarna Pečarič
13,50  Dodaj v košarico

EKO makovo olje, 250ml | Oljarna Pečarič

13,50 

Hladno stiskano makovo olje je morda malo manj poznano, kot ostala rastlinska olja, a le kdo ne pozna maka? Makovo olje pa ni uporabno le v kulinariki, pač pa je tudi zdravilno. Uporaba makovega olja v zdravilne namene namreč sega kar precej daleč v zgodovino v zgodovino.

Manj kot 5 kosov na zalogi.

Opis

V makovem olju je zelo veliko vitamina E, ki je v maščobah topen vitamin, ki deluje kot antioksidant in tako pomembno vpliva na upočasnitev staranja. Tudi sicer makovo olje blagodejno vpliva na kožo, saj jo vlaži in greje. Tako si z njim lahko mažemo suho kožo, kar bo še posebej učinkovito v zimskem času, ko zaradi mraza zunaj in suhega zraka v notranjih prostorih naša koža potrebuje še več nege. Primerno je tudi za mazanje različnih kožnih obolenj.

Makovo olje zelo dobro vpliva tudi na prebavo, še posebej na debelo črevo, saj vsebuje veliko cinka, ki vpliva na pravilno delovanje prebave, na delovanje trebušne slinavke, nadledvične žleze in na delovanje jeter. Makovo olje pomaga tudi pri uravnavanju holesterola v krvi in pri zdravljenju nepravilnega delovanje ščitnice.

Ker vpliva na presnovo, je v pomoč tudi pri izgubljanju odvečne telesne teže. Pomaga tudi pri napetosti v trebuhu in izboljšanju prekrvavitve telesa. Ob dolgotrajni uporabi pa naj bi pozitivno vplival tudi na vid in njegovo izboljšanje.

Poleg vitamina E in cinka pa v makovem olju najdemo še veliko: magnezija, kalija, fosforja, železa in omega 6 in omega 9 maščobnih kislin.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 5 reviews
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Marko Muzlovič
Super olje

Super olje in zelo okusno.

Marko,

hvala za vaše mnenje! Se priporočamo!

Lep pozdrav,
Tomaž, Belokranjski izdelki

M
Mojca Perko
Makovo olje

Je super in kvalitetno olje. Ni pripomb. Je pa ena velika pripomba, ker še vedno čakam, da ga dobim. Niste ažurni.
Mojca Perko

K
KSENIJA CVAJNAR

EKO makovo olje | Oljarna Pečarič

D
Danilo I.

Hitra dostava,
Kakovostni izdelki

Hvala za vaše mnenje
in lep pozdrav,
Ekipa Belokranjski izdelki

S
Simona Brudar
Odličen izdelek

Odlična kvaliteta. Priporočam.