Eko semena črne kumine, 250g | Oljarna Pečarič
8,50  Dodaj v košarico

Eko semena črne kumine, 250g | Oljarna Pečarič

8,50 

Oljarna Pečarič prideluje eko semena črne kumine, ki so izvrstna kot samostojna jed lahko pa se uporabljajo, pri raznih solatah in pri pecivu.

Izdelek ni na zalogi.

Opis

Črna kumina bio semena ali po latinsko Nigella sativa je dodatek, primeren za prav vsakogar. Izdelek je pripravljen iz nadzorovane ekološke pridelave ter je certificiran.

Izdelek je pripravljen po EU standardih, naravna ekološka pridelava.

Semena se uporabljajo predvsem kot prijetna začimba pri kuhi, dodajamo jo v kruh, peciva ter v zelenjavo, kjer daje jedem signifikanten okus. še posebej je dobrodošla kot dodatek orientalskim jedem.

Semena ne nadomeščajo uravnotežene in raznovrstne prehrane.

Že prerok Mohamed je dejal, da semena črne kumine ozdravi vse, edino smrti ne. Čeprav je trditev na prvi pogled videti nekoliko pretirana, lahko upravičeno trdimo, da je črna kumina ena izmed rastlin z najširšim spektrom zdravilnega delovanja. Arabci jo zato imenujejo »Al-Habba Al-Barakah« ali pa »Al-Habba Al-Sauda«, kar pomeni posvečeno seme. V Sloveniji poleg poimenovanja črna kumina uporabljamo tudi poimenovanje zamorska kumina ali navadna črnika.

Dodatne informacije

Količina

250g

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.