Metliška Muškatna penina | 0,375L | KZ Metlika
8,00  Dodaj v košarico

Metliška Muškatna penina | 0,375L | KZ Metlika

8,00 

Muškatna penina je čaroben mehurček za slajše trenutke. Pridelana iz vrhunskega rumenega muškata, zori na kvasovkah in se ponaša z nežno muškatno cvetico. S polsuho je popolna izbira za posebne dogodke in očarljive užitke v dvoje.

Izdelek ni na zalogi.

Kategoriji: , Šifra: KZM-030 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Muškatna penina je polsuha penina, pridelana iz rumenega muškata po klasični metoda s sekundarno fermentacijo v steklenici. Po fermentaciji vino zori še okrog 11 mesecev na kvasovkah. Na koncu dodamo še liker iz rumenega muškata, pripravljen po hišnem receptu. Muškatna penina je pogosta izbira ljubiteljev slajših, aromatičnih, trend penin. Je lahkotnejša, živahna, osvežujoča penina s preostankom sladkorja, ki očara s svojo značilno muškatno cvetico. Polnjena je v 375 ml stekleničko, ker je namenjena posebnim dogodkom in očarljivim razvadam v dvoje! Temperatura serviranja: 6 do 8 °C.

Sortni sestav: 100% rumeni muškat
Polsuho

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.