Lesena stenska ura Mestno jedro Metlika | vireowood
85,00  Dodaj v košarico

Lesena stenska ura Mestno jedro Metlika | vireowood

85,00 

Lesena stenska ura “Mestno jedro Metlika” z modernim dizajnom in tihim mehanizmom dopolni ambient vsakega doma. Izdelana iz lahkega lesa, z izbočeno grafiko in oljeno furnirano površino. Ura vnaša sentimentalno vrednost v sodoben ambient.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: VW-003 Ponudnik:

Opis

Etnološka dediščina združena z modernim

vireowood stenska ura popestri vaš prostor. Odkrijte čar unikatnih stenskih ur, ki združujejo poseben dizajn, lahkotnost, tihi mehanizem in moderno estetiko.

Lesena ura “Mestno jedro Metlika” v prostor vnese elemente sodobnega dizajna. Vzorec silhuete mesta združuje tradicijo in modernost, kar etnološko dediščino prinaša v sodobni čas. Ure so izdelane iz kakovostnega furnirja na vezani plošči, naše ure zagotavljajo trpežnost in dolgotrajno uporabo. Poseben poudarek je na lahkotnosti, kar omogoča enostavno namestitev brez izgube elegance.

Poleg elegance videza jih odlikuje tudi tihi mehanizem. Ni vam treba skrbeti zaradi motečega tiktakanja, saj ura prikazuje čas na nevsiljiv način.

Značilnosti:

  • Ura nosi silhueto mestnega jedra Metlike, ki je lepo kontrasten na temnem orehu in ima izredno sentimentalno vrednost.
  • Ura je narejena iz vezane plošče furnirane z orehom, ki je idealen material za lahkost ure.
  • Grafika je izbočena in zato bolj izstopajoča od osnove.
  • Furnirana površina je oljena in se enostavno obriše z vlažno krpo.

Dimenzija ure je 38×38 cm. Ura deluje na alkalno baterijo, ki ni vključena v paket.

Slike so simbolične, izdelek je ročno delo, ki niso predmet široke masovne proizvodnje in se lahko odtenki, vzorci in razmerja razlikujejo od dejanskega kupljenega izdelka.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.