EKO GarGhee, namaz iz česena in peteršilja, 140g | Zlati Ghee
12,00  Dodaj v košarico

EKO GarGhee, namaz iz česena in peteršilja, 140g | Zlati Ghee

12,00 

GarGhee je okusen namaz iz ekološkega zlatega gheeja ter sesekljanega česna in peteršilja. Okusi so znani, vendar jih v takšni sestavi še niste doživeli. GarGhee je celostno živilo: zdravi telo, um in dušo!

Izdelek na zalogi pri ponudniku. Izdeluje se v serijah. Želite informacijo o dobavljivosti pred naročilom? Pišite na info@belokranjski-izdelki.si.

Kategorije: , , Šifra: ZLG-007 Oznaka: Ponudnik:

Opis

GarGhee je organski namaz, ki združuje Zlati Ghee, sekljan česen in peteršilj. Z dodatkom petih zelišč in soli ustvarja edinstven okus tržaške omake. Ta celosten namaz je uporaben in osvežujoč za telo.

Česen in peteršilj nudita širok spekter koristi, vključno z vitamini, minerali in beljakovinami. Zlati Ghee povezuje okuse in povečuje absorpcijo sestavin, kar omogoča poln okus in prehransko bogatost.

GarGhee je priljubljen zaradi poživljajočega okusa in naravnih sestavin. Uporabljamo ga samostojno ali kot dodatek k različnim jedem, še posebej k mediteranskim jedem. Idealna izbira za okusne obroke.

Sestavine:

  • kuhano maslo Zlati Ghee (53 %),
  • sekljan domač česen (30%),
  • sekljan domač peteršilj (15 %),
  • sol in zelišča: majaron, šetraj, bazilika, zelena in luštrek.

VSE SESTAVINE 100% EKOLOŠKE.

Uporabnost: Uporabno najmanj 35 dni. Hraniti pri temperaturi od 5 °C do 15 °C. Po odprtju hranite v hladilniku.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.