Darilni paketi | KRALJEV, MLINARJEV, PASTIRJEV

Darilni paketi | KRALJEV, MLINARJEV, PASTIRJEV

Darilni paketi iz Bele krajine, so odlična ideja za darilo za vsakega gurmanskega navdušenca. Darilni paketi so sestavljeni iz izdelkov lokalnih ponudnikov, kar jih daje posebno unikatnost. Da so darilni paketi še toliko bolj zanimivi, smo jih tudi poimenovali. Predstavljamo vam Kraljev, Mlinarjev in Pastirjev darilni paket.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Kategorije: , , Šifra: BEIZ-037 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Darilni paketi iz Bele krajine, so odlična ideja za darilo za vsakega gurmanskega navdušenca. Darilni paketi so sestavljeni iz izdelkov lokalnih ponudnikov, kar jih daje posebno unikatnost. Da so darilni paketi še toliko bolj zanimivi, smo jih tudi poimenovali. Predstavljamo vam Kraljev, Mlinarjev in Pastirjev darilni paket.

PAKET 1: KRALJEV

Bučno olje vsebuje veliko nenasičenih maščobnih kislih omega-3 in omega-6, ki pripomorejo k zdravemu srčno-žilnemu sistemu. Bučno olje tako znižuje raven slabega holesterola v krvi, pomaga pri uravnavanju krvnega tlaka in posledično zmanjšuje tveganje za pojav srčno-žilnih bolezni. Uporabljamo ga predvsem kot preliv k različnim jedem. Dokazano izboljšuje razpoloženje, deluje protivnetno, je dobro za kožo in je odličen vir vitaminov in mineralov.

Zorjeni ovčji sir je narejen iz kislega ovčjega mleka. Sir je izredno kremast in sčasoma postane sredica tekoča. Je polnega okusa in prava poslastica za ljubitelje sirov.

Dimljena postrv v olivnem olju je specialiteta, ki se ji le redko kdo lahko odreče. Ribe gojijo na ekološki turistični kmetiji  na severu Bele krajine.

Medenjaki so medeni piškoti, ki predstavljajo zdrav posladek ali vmesni prigrizek. Razveselili se jih bodo tako otroci, kot tudi starejši. Njihov okus pričara praznično in prijetno domače vzdušje.

Suha salama Tanki koleščki suhe salame so prava popestritev vsakega koščka kruha! Tudi s prigrizkom, ki ga obložite s suho salamo, enostavno ne morete zgrešiti.

 

PAKET 2: MLINARJEV

Vsebuje: Bučno olje, Zorjeni ovčji sir, Dimljeno postrv v olivnem olju in medenjake.

 

PAKET 3: PASTIRJEV

Vsebuje: Zorjeni ovčji sir, Dimljeno postrv v olivnem olju in medenjake.

Dodatne informacije

Darilni paketi

PAKET 1: KRALJEV, PAKET 2: MLINARJEV, PAKET 3: PASTIRJEV

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…