ČrnFest, 0.5L, american pale ale, svetlo pivo | Pivovarna Vizir
3,00  Dodaj v košarico

ČrnFest, 0.5L, american pale ale, svetlo pivo | Pivovarna Vizir

3,00 

Najbolj priljubljeno Vizir pivo! Aromatično in pitno. Pivo poimenovano po istoimenskem festivalu ČrnFest, ki se vsako leto odvija v Črnomlju, od koder Pivovarna Vizir tudi prihaja. ČrnFest pivo je plod uspešnega sodelovanja med lokalno pivovarno in Klubom belokranjskih študentov.

 

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 6).

Kategorija: Šifra: PV-015 Ponudnik:

Opis

DOBRO ZA VSE!
Pred davnimi leti se mi je utrnila ideja, da bi v Črnomlju moralo biti nekaj, kar bi bilo dobro za vse. Zato sem našel polje z najboljšim ječmenom, ga pretvoril v slad in pazljivo začel z varjenjem piva. Začinil sem ga s posebnimi aromatičnimi hmelji in voila-nastalo je ČrnFest pivo! Za vse letne čase. Lahko, pitno in polnega okusa – takšno, da ga mora vsak poskusiti in sedaj je ČrnFest res dober za vse. In ti, ki piješ to pivo, si postal del moje zgodbe. Del Črnfesta.

Značilnosti piva ČrnFest:

  • Volumen: 0,5L
  • Alkoholna stopnja: 5,0%
  • Barva piva: svetla
  • Tip piva: american pale ale
  • Grenkoba piva: 3

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.