Belokranjska ovčka | Ročno kvačkani iz ovčje volne | Velikosti: mala, srednja, velika
25,00 35,00 

Belokranjska ovčka | Ročno kvačkani iz ovčje volne | Velikosti: mala, srednja, velika

25,00 35,00 

Belokranjska ovčka je ročni kvačkani izdelek, narejen iz slovenske ovčje volne. Predstavlja belokranjsko pramenko, avtohtono slovensko pasmo ovce, ki izvira iz belokranjskih pašnikov. Zanjo je značilna dolga resasta dlaka bele barve s črnimi lisami. Za vse, ki ne marajo belokranjske pečenke, je kvačkana ovčka več kot primeren nadomestek oz. spominek na Belo krajino.

 

Izdelek je v treh različnih merah:

  1. Mala: od 20 – 22 cm
  2. Srednja: od 24-25 cm
  3. Velika: od 29 – 30 cm

*ker ne gre za serijsko proizvodnjo (izdelki so izdelani ročno), je pri merah naveden razpon za posamezno velikost.

 

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: MISTU-001 Oznake: Ponudnik:

Opis

Mihaela Štukelj je Belokranjka, ki se je že kot otrok od svoje mame naučila šivati, kvačkati in plesti. Ko se je upokojila je za rokodelstvo imela več časa in pričela plesti, kvačkati in šivati tudi za druge. Vsi Mihaelini izdelki so narejeni iz naravnih materialov – volne, lana, bombaža, lana, usnja. Njeni izdelki so večinoma namenjeni otrokom – oblačila, modni dodatki in igrače.

 

Volnena preja je proizvedena po ekološkem postopku v podjetju SOVEN in ima certifikat BIO. Izdelek je narejen brez uporabe, človeku in okolju škodljivih kemikalij. Nogavice so iz 100% slovenske ovčje volne. Funkcija: zagotavljajo uravnoteženo toploto in podporo koži, kostem in sklepom. Pri pravilnem vzdrževanju (ročno pranje ali pranje pri nižjih temperaturah, sušenje) je uporabna doba izdelka nekaj let.

Dodatne informacije

Dimenzija

Mala: 20-22 cm, Srednja: 24-25 cm, Velika: 29-30 cm

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.