KAMP PODZEMELJ OB KOLPI

Tik ob Kolpi, eni najčistejših in naj toplejših rek v Sloveniji se v prijetnem, neokrnjenem naravnem okolju nahaja urejen kamp, ki že dve desetletji uspešno združuje obkolpsko domovanje z belokranjsko gostoljubnostjo.

Camping Bela krajina – Podzemelj

Škrilje 11, 8332 Gradac

Kamp ob reki Kolpi je idealen za vse ljubitelje spanja pod zvezdami ob šumenju reke…

Kamp se v celoti razprostira vzdolž reke in tako omogoča pogled na Kolpo neposredno iz vašega šotora, kamp-prikolice ali avtodoma.

Vsa kampirna mesta so prostorna in se nahajajo na  ravni travnati zelenici pod krošnjami dreves. Gosti si lahko pri nas sami izberejo svoj  najljubši prostor za kampiranje. Izbirate pa lahko med senčno ali sončno lego po vaši želji.

Vsa kampirna mesta so v blizu toaletnih prostorov, športnega ter otroškega igrišča, restavracije in recepcije.

V ponudbi imajo tudi glamping hišice in mobilne hišice.

V Kampu Podzemelj lahko najdete celo paleto aktivnosti, ki poskrbijo da prav nobenemu gostu ni dolgčas.

Za tiste, ki si želijo malo bolj aktiven oddih so gostom na voljo šporna igrišča, ter številne možnosti rekreacije v samem kampu in njegovi bljižnji okolici.

V kampu so organizirani  številni dogodki, glasbeni in plesni večeri, različni brezplačni tečaji od salse do peke pogače…

Za raziskovalce po duši, kamp predstavlja odlično izhodišče za spoznavanje lepot Bele krajine. Lahko jo odkrivate sami, ali se udeležite organiziranega izleta.

Tudi za najmlajše so poskrbljene dnevne aktivnosti z  pestrim animacijskim programom.