GOSTINSTVO IN TURIZEM MADRONIČ

Čeprav mlini ob Kolpi ne meljejo več žit, se veselje v očeh vedno znova in znova zaiskri, ko vstopamo v naravni krajinski park doline reke Kolpe. Na obrobje dežele belih brez, belokranjskih steljnikov in med zelene Jurije ne vstopamo kar tako, mimogrede, temveč zavestno, namenoma in z željo, da se naužijemo belokranjske domačnosti in njenih lepot.

Madronič, gostinstvo in turizem, d.o.o.
Prelesje 10,
8342 Stari trg ob Kolpi,
Slovenija ‎

+386 1 894 36 01
info@gostinstvo-madronic.si

Že davnega leta 1978, so se v družini Madronič odločili za gostinstvo in turizem ob Kolpi.

Iz kmečkega življenja so prešli v turizem, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v njihovi družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj in zahtev današnjih obiskovalcev oziroma turistov.

Družinsko podjetje Madronič, gostinstvo in turizem, d. o. o., svojo turistično-gostinsko dejavnost povezuje v celoto z naravnimi danostmi reke Kolpe, ki je najprivlačnejša poleti, predvsem za kopalce, raziskovalne pohodnike, kolesarje, ribiče, ne nazadnje tudi za čolnarje in še bi lahko naštevali.

Ponudba

Pri njih lahko letujete, poleti kampirate ali taborite, lahko pa si tudi izposodite čolne in svoj prosti čas preživite v odkrivanju naravnih lepot doline reke Kolpe.

Naj omenimo da gostinstvo in turizem ob Kolpi ponuja pestra gurmanska doživetja, po katerih so Madroničevi še kako znani. Če boste kje v bližini, se odpravite na postrv, pripravljeno na Madroničev način.

V restavraciji ponujajo poleg znane postrvi tudi jedi z žara in različne domače dobrote. Po predhodnem naročilu pripravijo tudi jedi po vaših željah.

Belokranjci cenimo našo trto, zato vam nudijo pester izbor vin domačih vinarjev. Vabljeni na kozarec izvrstne belokranjske žlahtne kapljice.