TartuGhee, tartufata, 80g | Zlati Ghee
12,00  Dodaj v košarico

TartuGhee, tartufata, 80g | Zlati Ghee

12,00 

TartuGhee je naravni namaz, ki združuje zlati Ghee in sveže tartufe. Obogaten je s himalajsko soljo, rdečo papriko in kurkumo ter obuja prvinsko energijo.

Izdelek na zalogi pri ponudniku. Izdeluje se v serijah. Želite informacijo o dobavljivosti pred naročilom? Pišite na info@belokranjski-izdelki.si.

Kategoriji: , Šifra: ZLG-006 Oznaka: Ponudnik:

Opis

TartuGhee namaz združuje kakovostne sestavine, vključno z zlatim Ghee-jem in tartufi, ustvarjajoč okus, ki očara vse brbončice. Ghee poudari okus in izkoristek sestavin ter tvori harmonično kombinacijo s črnimi in belimi tartufi, ki navdušujejo.

Ta okusen in mazljiv namaz je odličen samostojno ali kot dodatek k sendvičem, omakam, testeninam in drugim jedem, ko si želimo obogatiti prvinski okus.

Sestavine:

  • topljeno maslo Zlati Ghee (73 %)
  • tartufata iz črnih in belih tartufov (25 %)
  • mleta rdeča paprika (1%)
  • himalajska sol (1%)
  • kurkuma

Hraniti pri temperaturi od 5 °C do 13 °C. Po odprtju hranite v hladilniku.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.