EKO šipkovo olje, 100ml | Oljarna Pečarič
24,00  Dodaj v košarico

EKO šipkovo olje, 100ml | Oljarna Pečarič

24,00 

Hladno stiskano eko šipkovo olje je 100% naravno in hladno stiskano olje s poli nenasičenimi maščobnimi kislinami. Šipkovo olje se lahko uporablja, če imamo mastno ali suho kožo saj omenjeno olje povrne koži dnevno vlaženje in mladosten videz. Eko šipkovo olje je vsestransko uporabno za obnovo kože pri gubah, prehitro postarani koži, žuljih, suhi in razpokani koži.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: OP-078 Oznaka: Ponudnik:

Opis

 Šipkovo olje jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridobimo iz mesnatega dela pešk šipka.  Je 100% naravno in hladno stiskano olje s poli nenasičenimi maščobnimi kislinami.  Šipkovo olje je primerno za regeneracijo celic, saj pomaga pri razširjenimi porami in blaži simptome aken. Je zlato redeče barve, nima vonja in se hitro vpije v kožo tako ne pušča madežev in kožo je po na nanosu svilnata.

Za mehko in lepo kožo

Olje naše oljarne iz pešk šipka zelo navlaži suho kožo in je primerno za uporabo proti gubam in za nego zrele kože. Šipkova olja so enostavno pravi biser za lepo in mehko kožo.

Dodatne informacije

Količina

100ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Mojca Bartol
EKO Šipkovo olje

Olje je odlično. Uporabljam ga za uživanje.
Izboljša kožo in imunski sistem

D
Dusanka Mravlja

Oljarna Pečarič | EKO šipkovo olje

Hvala za nakup in oceno izdelka Šipkovo olje Oljarne Pečarič!

Lep pozdrav,
v imenu ekipe Belokranjski-izdelki.si