Obesek z belokranjskim motivom | Rusalka
24,00  z DDV

Obesek z belokranjskim motivom | Rusalka

24,00  z DDV

Vintage ogrlica: obesek ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz kirurškega jekla in prekrit s steklom. Tudi verižica je iz kirurškega jekla, kar pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Vintage ogrlica iz nerjavečega jekla s steklom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Vintage ogrlica s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. Obesek z belokranjskim motivom na verižici je vedno popolna izbira za darilo!

Ženska vintage ogrlica iz nerjavečega jekla v sebi nosi spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je vintage ogrlica narejeni iz kirurškega jekla in prekrita s steklom, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Ustvarjena je iz nerjavečega materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. 

 

Zakaj sva se odločili za nakit iz kirurškega jekla:

– ne spremeni barve,

– nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,

– izredno odporen na praske,

– ne rjavi in je

– cenovno ugoden.

 

Vzdrževanje vintage ogrlice iz nerjavečega jekla – kirurškega jekla je nadvse enostavno, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material je trši od srebra in se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega. Ogrlica iz nerjavečega jekla se ujema z vsemi barvami in materiali, kar pomeni, da jo je enostavno kombinirati. Cena ogrlice iz nerjavečega jekla je tudi izredno ugodna, saj gre za material, ki je zlitina 150 visokokvalitetnih kovin in ga uporabljajo celo v kirurgiji.

 

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite vintage oglico iz nerjavečega jekla in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njo boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0,029 kg
Dimenzije 7,5 × 4 × 9 cm
Vzorec

,

Morda vam bo prav tako všeč…