Broška z belokranjskim motivom | Rusalka

Broška z belokranjskim motivom | Rusalka

Modna broška ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Izdelana je iz kirurškega jekla in prekrita s steklom. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.


Pakirana je v lični in ročno izdelani škatlici.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Modna broška iz kirurškega jekla s steklom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Modna broška je lahko izvirno darilo zase ali za druge. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

 

Modna broška sebi nosi zgodbo na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Modna broška je ustvarjena iz materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. To pomeni, da je primeren tudi za tiste, ki imajo alergije na srebro. Ne potemni, ne rjavi in je zelo prijazen koži.

 

Zakaj sva se odločili za nakit iz izjemnega kirurškega jekla:

 

– ne spremeni barve,

– je nealergen,

– odporen na praske,

– ne rjavi in je

– cenovno dostopen.

 

Tudi vzdrževanje te edinstvene modne broške je izjemno enostavno, saj jo enostavno obrišemo z vlažno krpo. Material iz katerega je narejena modna broška je nadvse odporen tudi na razne praske ali odrgnine. Modna broška znamke Rusalka Jewelry iz kirurškega jekla se ujema z vsemi barvami in materiali, kar pomeni, da jo je enostavno kombinirati z različnimi oblačili. Nepogrešljiv modni dodatek!

Tudi nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Zato je tudi tako pogosta izbira za darilo. Z izbiro nakita izražamo tudi svoj prepoznavni stil in svoj značaj. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Z nakitom iz kolekcije Rusalka Jewelry boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski ustvarjalki želita, da se s tem dodatkom počutite posebne, kar že tako ali tako ste.

Dodatne informacije

Vzorec

,

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…