Koledar 2020 - Belokranjske sledi
Original price was: 22,00 €.Current price is: 22,00 €. Dodaj v košarico
Akcija!

Koledar 2020 – Belokranjske sledi

Original price was: 22,00 €.Current price is: 22,00 €.

Zelena Bela krajina, topla reka Kolpa, v kateri se lesketa sonce, čudovito spreminjanje dreves v jesenske barve in s snežno preprogo obdana mirna tla Bele krajine. Koledar 2020 je tukaj! Čarobni trenutki naše lepe Bele krajine ujeti v fotografski objektiv in zbrani v 12 najlepših mesecev.

Velikost (ŠxV): A3

POZOR! Zadnji kosi še dodatno znižani na 10 eur – izkoristite priložnost!

 

Dobava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

Izdelek ni na zalogi.

Kategorija: Šifra: FSD-003 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Belokranjske sledi – v plesnih čevljih skozi leto

Člani Folklorne skupine Dragatuš so se tokrat lotili posebnega projekta – izdelali so koledar.

Ta na zabaven in slikovit način prikazuje stare navade in delovna opravila. Oblečeni v bele folklorne kostume iz konca 19. stoletja ter v pražnje folklorne kostume, značilne za začetek 20. stoletja, so poustvarili nekaj tipičnih življenjskih opravil in običajev ljudi v Beli krajini.

Fotografije tako prikazujejo čas košnje, trgatve, kolin, hkrati pa tudi vesela večerna druženja v zimskih mesecih.

Pri nastajanju koledarja so sodelovale vse generacije FS Dragatuš. Na fotografijah tako ne manjkajo niti najmlajši dragatuški folklorniki, ki se s svojo razigranostjo odlično zlijejo z razgibano pokrajino Krajinskega parka Lahinja.

Razigrane fotografije pa poleg starih običajev izžarevajo tudi prijateljstvo in pozitivno energijo dragatuških folklornikov, ki z veliko odgovornostjo in veseljem skrbijo za ohranjanje belokranjskega ljudskega izročila.

Za odlične fotografije je poskrbel Jan Kocjan.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…