Koledar Bela krajina 2021
22,00  Dodaj v košarico

Koledar Bela krajina 2021

22,00 

Edinstven KOLEDAR BELE KRAJINE 2021 je na voljo le v omejenem številu, zato pohitite. Nekatere fotografije še nikoli niso bile javno predstavljene in predstavljajo dih jemajoče prizore. 

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

ROK DOBAVE 7 DELOVNIH DNI OD DNEVA NAROČILA

Izdelek ni na zalogi.

Kategorija: Šifra: JKD-002 Oznaka:

Opis

Koledar Bela krajina 2021 je nastal v sodelovanju JK Visuals in STARKMAT.

“Letos smo se odločli, da po lanskem foloklorno obarvanem, letos naredimo koledar z naravnimi lepotami Bele krajine. V dveh letih se je nabralo kar nekaj zanimivih fotografij naše lepe pokrajine, a odločil sem se da zberem tiste, ki so bile posnete iz zraka. Kar polovico fotogarfij, ki sem jih zbral, še nikoli ni bilo javno objavljenih!” – Jan Kocjan iz JK Visuals

Število koledarjev Bela krajina 2021 je omejeno, zato pohitite z naročilom.

Odlično in unikatno novoletno darilo za sorodnike, prijatelje ali poslovne partnerje.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
N.

Super, da ima tudi Bela krajina svoj koledar. Všeč so mi fotografije, ker so res nekaj posebnega.

Morda vam bo prav tako všeč…