GOVEJI BURGER | 100% goveje meso črnega angusa
4,00  Dodaj v košarico

GOVEJI BURGER | 100% goveje meso črnega angusa

4,00 

Sestevine burgerjev:

100% goveje meso črnega angusa, sol, poper, drobljeni česen, soda bikarbona, ostra drobljena paprika.

Izdelek ni na zalogi.

Kategoriji: , Šifra: BR-001 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Vso meso je pridelano na domači kmetiji.

Ponudnik je eden največjih rejcev pasme Aberdeen Angusa v Sloveniji in največji na področju Bele krajine.
Imajo lastno čredo goveda pasme Aberdeen Angus za kotitve in nadaljnjo pitanje do zakola ter predelave.
Izdelki so na voljo skozi vso leto.

Podjetje Black Royal, ki se nahaja v vasi Desinec, na kmetiji Šuklje ima lastno čredo Aberdeen Angusov s pedigreji izključno za kotenje.

Trenutno jo sestavljajo 45 glav krav in telic, 2 plemenska bika in 25 mladih telet. Poleg glavne črede za kotenje imamo še 60 glav pitancev. In enega plemenskega Wagyjuja s pedigrejem.
Mlada teleta se pitajo nekje do 3 let, saj ta pasma potrebuje veliko nege, časa in pravilno hranjenje, da doseže popolno sočnost, mehkobo in marmorizacijo, katera je zelo pomembna za doseganje visoke kakovosti izdelkov.

Po nadzornem pitanju so zelo pozorni pri prevozu živali v klavnico, saj je le ta ključnega pomena za ohranjanje kakovostnega mesa. Topla masa živali se mora nekaj dni ohlajevat, da doseže čvrstost mesa.
Po ohladitvi tople mase se meso razseka in uporabi v izdelke. Ker govorimo o veliki količini izdelkov jih večinoma šokiramo z gostinskimi šok komorami, nato zvakumiramo in jih shranimo v gostinske zmrzovalnike.

Pri izdelkih se lahko pohvalijo, da imamo izdelavo izključno iz našega 100 % domačega mesa brez kemikalij ali drugih veziv.
Izdelujejo burgerje in čevapčiče. Poleg tega pa imajo v ponudbi tudi suho zorjene steake.
Nekaj izdelkov prodamo v Slovenijo in v tujino. Smo pa vedno odprtih rok za sodelovanja z novimi odjemalci oziroma restavracijami.

“Pred začetkom prodaje in pečenjem izdelkov smo vložili ogromno truda, znanja in navsezadnje časa (nekaj let) samo v pravilno hranjenje in dobrobit živali. Poleg tega smo hodili na raznorazna izobraževanja in naredili NPK živinorejec. S tem pa smo dosegli kakovost in marmorizacijo mesa, katerega lahko s ponosom ponudimo kupcem.”

So zelo mlado podjetje, vendar se lahko pohvalijo z raznoraznimi sodelovanji na sejmih:
(60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem v Gornji Radgoni in Jesenski kmetijsko obrtni sejem v Komendi),
na dogodkih: (Vinska vigred v Metliki, Mlada portugalka v Metliki, Vipavska trgatev, Noč na Krki – Novo mesto, Cvičkarija – Novo mesto, Novomeški maraton) in na raznih keteringih.
V zimskem času pa so prisotni v Kranjski gori na smučišču.

 

Sestevine burgerjev:

100% goveje meso črnega angusa,

sol,

poper,

drobljeni česen,

soda bikarbona,

ostra drobljena paprika.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.