EKO SeGhee, pražen sezam, 150g | Zlati Ghee
12,00  Dodaj v košarico

EKO SeGhee, pražen sezam, 150g | Zlati Ghee

12,00 

SeGhee je poseben namaz iz popolnoma naravnih sestavin. Ima univerzalen okus in ga lahko uporabljamo na sto in en način. SeGhee je poln življenjske energije in hranljiv. Ta hrustljavi sezamov namaz je v celoti pripravljen ročno po 100-odstotno ekološkem receptu.

Izdelek na zalogi pri ponudniku. Izdeluje se v serijah. Želite informacijo o dobavljivosti pred naročilom? Pišite na info@belokranjski-izdelki.si.

Kategorije: , , Šifra: ZLG-004 Oznaka: Ponudnik:

Opis

SeGhee namaz je vsestransko uporaben in polnega okusa, pripravljen iz ekoloških in biodinamičnih sestavin. Izdelan je ročno iz Zlatega Ghee-ja in praženega mletega sezama.

Obogaten s himalajsko soljo, piranskim solnim cvetom in drobci zelišč, je izvrsten vir beljakovin, ki prispevajo k mišični masi in ohranjanju kosti.

Ta hrustljav namaz je odličen dodatek sendvičem, solatam, omakam in juham. Idealna izbira za športnike, hribolazce in vse, ki cenijo poln okus naravnih sestavin. Pripravljen ročno, vsak kos je unikaten.

Sestavine:

  • Zlati Ghee
  • mleti praženi sezam,
  • himalajska sol,
  • piranski solni cvet in
  • sušena zelišča: peteršilj, majaron, šetraj, bazilika, zelena in luštrek.

VSE SESTAVINE 100% EKOLOŠKE.

Hraniti pri temperaturi od 5°C do 13°C. (Pri hranjenju na dolgi rok priporočamo hladen in temen prostor.)

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.