EKO LeGhee, lešnikov namaz, 170g | Zlati Ghee
10,00  Dodaj v košarico

EKO LeGhee, lešnikov namaz, 170g | Zlati Ghee

10,00 

Deseti izdelek iz kolekcije Zlati Ghee. Večnamenski izdelek, ki je okusen, zdrav in uporaben.

Izdelek na zalogi pri ponudniku. Izdeluje se v serijah. Želite informacijo o dobavljivosti pred naročilom? Pišite na info@belokranjski-izdelki.si.

Kategorije: , , Šifra: ZLG-010 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Tukaj je »LeGhee« oz. lešnikov Zlati Ghee.

Naj vam zaupamo nekaj o imenih. Do sedaj so uporabili predpone: SeGhee (sezamov), ČeGhee (čemažev), TartuGhee (tartufov), GarGhee (česnov/garlic), MeGhee (meee/kozji) in LeGhee (lešnikov).

Sedaj pa še nekaj o besedi Ghee.

Ghṛta (ghee) je potomec sanskrtskega izraza od proto – Indo-Europskega “ghrei” – “da mazilijo”, ki se je razvil v izraz Hristos v klasični grški uporabi, kar pomeni maziljenec ali zajet v olju in je bil uporabljen za prevajanje Hebrejskega izraza “Messiah” (“maziljeni”) ter se razvil v latinski Christus in angleški Christ. Kristus je torej naziv, ki izhaja iz grške Χριστός (Christos), kar pomeni” maziljenec ” oz. je prevod hebrejske besede מָשִׁיחַ (Mesija).

O lešnikovem namazu, LeGhee-ju, slavospeva ne bomo pisali, saj je postal že med testiranji in poizkusi različnih receptur legendaren. Upelo mu je v 7 poizkusu, času 6 mesecev in v družbi prek 100 pokuševalcev. Da bi izbrali prave sestavine smo testirali različne okuse, razmerja, strukture in količine. Uspelo nam je tudi to, da je mazljiv neposredno iz hladilne omare, kar nam je v veliko zadovoljstvo.

Uporabili smo zgolj vrhunske ekološke sestavine, ki si po deležu od najmanjše k največji sledijo takole: cimet, kakav, mešani med, Zlati Ghee in lešniki. To je res sladkanje brez skrbi.

Sam zase pravi: »postal bom LeGheeND[ledžend]!«

BIO IKC vodoravno 40x70mm

 

Vse sestavine iz ekološke kontrolirane pridelave.

Hraniti pri temperaturi od 5 do 18 stopinj.

Neto masa: 170g

BIO IKCEU-logo eu izven eu cb 70x40mm

 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g živila:

maščobe 57,4 genergijska vrednost: 2670 kJ/646 kcal

od tega nasičene maščobe 21,4 g

ogljikovi hidrati 21 g
od tega sladkorji 20,3 g

Laktoza 0,05 g
beljakovine 7,7 g
vlaknine 7 g
sol < 0,02 g

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.