Na vrtu K25

Nočitve v dveh glamping šotorih na prostranem vrtu blizu reke Kolpe v vasi Krasinec v Beli krajini

NA VRTU K25

KRASINEC 25, 8332 GRADAC

041 342 146

stanislav.muhic@gmail.com

www.youtube.com/@stanislavmuhic635

Pozdravljeni v oazi zasebnosti ob reki Kolpi!
Predstavljamo vam dva glampinga šotora, ki vam bosta omogočila čarobno in intimno doživetje narave, daleč stran od vsakodnevnega vrveža. Pripravite se, da doživite pravo sprostitev in povezanost z naravo na vrtu nekdanje kmetije, kjer sta ti dve očarljivi nastanitvi zaživeli. V bližnji družinski hiši so na voljo sanitarije, za uporabo pa je dostopen tudi hladilnik.
Čeprav gre za deželico belih brez boste spali pod orehom. Ali hruško. Le streljaj (300m) od kopališča tople in čiste reke Kolpe. Idealna lokacija za aktivne počitnice na podeželju in odlična iztočnica za kopanje, kolesarjenje, pohodništvo, raziskovanje Bele krajine in poležavanje v viseči mreži. Par korakov stran je vaška gostilna, kjer pripravljajo tudi belokranjske kulinarične specialitete, v vasi pa najdete lokalno minipivovarno. Pivo je res odlično. Ob reki Kolpi pa nastajajo okusne pice pri Boštiju.
Na celotnem posestvu sta na prostranem vrtu na voljo le dva glamping šotora, kar gostom nudi izkušnjo taborjenja brez vrveža in gneče. Doživite le pristno vaško okolje. Izkusili boste preplet udobja in narave ter ustvarili nepozabne spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo po vašem odhodu.