Motni jabolčni sok, 1L | Sadjarstvo Škof
2,00  Dodaj v košarico

Motni jabolčni sok, 1L | Sadjarstvo Škof

2,00 

Sok je pripravljen iz ročno nabranega svežega sadja, ki dozori na jablanah v njihovih nasadih in je pripravljen po lastni recepturi. Pred polnjenjem ga očistijo s pomočjo filtracije ter minimalno pasterizirajo.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Opis

Na kmetiji že vrsto let pridelujemo kakovostna, sveža jabolka, kar dosegamo z integriranim načinom pridelave jabolk, ter skrbno uporabo metod dobre kmetijske prakse. Vse te prijeme pa izvajamo zato, da vam lahko ponudimo najboljše sadeže. Uporabljamo zaščitna sredstva, ki čim manj obremenjujejo okolje in zdravje ljudi. Najnovejša spoznanja pridelovalcev zaščitnih sredstev nam omogočajo uporabo sredstev, ki so proizvedena iz naravnih materialov. Naš cilj je zagotoviti zdrava in neoporečna jabolka, pridelana na naravi prijazen način. S strokovnim znanjem, izkušnjami, ljubeznijo do dela pridelujemo jabolka sočnega in polnega okusa.

 

Za zagotavljanje in ohranjanje kakovosti ter svežine so jabolka takoj po obiranju transportirana v hladilnico. Primerna nadmorska višina, sončna lega in kvalitetna zemlja dajejo našim jabolkom svež in sočen okus.

 

Na kmetiji delo opravljajo družinski člani, kar je prednost, saj so zato zelo prilagodljivi in hitro odzivni za želje potrošnikov.

 

Zavedajo se, da je zdravje, ki ga dosežemo in ohranjajo s pomočjo zdrave prehrane, najbolj pomembna vrednota v življenju. Večino del opravijo ročno, ker želijo ponuditi le najboljša jabolka.

 

Jabolčni sok se ponaša z mnogimi za zdravje pomembnimi lastnostmi, ima zelo malo kalorij ter je osvežilen in zdrav napitek za ljudi vse starosti. Priprava kakovostnega jabolčnega soka je odvisna predvsem od kakovosti sadja in sestave sort. Sok je pripravljen iz ročno nabranega svežega sadja, katero dozori na jablanah v lastnih nasadih, pripravljen po lastni recepturi. Po stiskanju se sok naravno useda. Pred polnjenjem ga očistijo s pomočjo filtracije, ter minimalno pasterizirajo.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.