Bistri jabolčni sok | 1L | Sadjarstvo Škof
1,80  z DDV Dodaj v košarico

Bistri jabolčni sok | 1L | Sadjarstvo Škof

1,80  z DDV

Sok je pripravljen iz ročno nabranega svežega sadja, ki dozori na jablanah v njihovih nasadih in je pripravljen po lastni recepturi. Pred polnjenjem ga očistijo s pomočjo filtracije ter minimalno pasterizirajo.

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: SASK-001 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Na kmetiji že vrsto let pridelujemo kakovostna, sveža jabolka, kar dosegamo z integriranim načinom pridelave jabolk, ter skrbno uporabo metod dobre kmetijske prakse. Vse te prijeme pa izvajamo zato, da vam lahko ponudimo najboljše sadeže. Uporabljamo zaščitna sredstva, ki čim manj obremenjujejo okolje in zdravje ljudi. Najnovejša spoznanja pridelovalcev zaščitnih sredstev nam omogočajo uporabo sredstev, ki so proizvedena iz naravnih materialov. Naš cilj je zagotoviti zdrava in neoporečna jabolka, pridelana na naravi prijazen način. S strokovnim znanjem, izkušnjami, ljubeznijo do dela pridelujemo jabolka sočnega in polnega okusa.

 

Za zagotavljanje in ohranjanje kakovosti ter svežine so jabolka takoj po obiranju transportirana v hladilnico. Primerna nadmorska višina, sončna lega in kvalitetna zemlja dajejo našim jabolkom svež in sočen okus.

 

Na kmetiji delo opravljajo družinski člani, kar je prednost, saj so zato zelo prilagodljivi in hitro odzivni za želje potrošnikov.

 

Zavedajo se, da je zdravje, ki ga dosežemo in ohranjajo s pomočjo zdrave prehrane, najbolj pomembna vrednota v življenju. Večino del opravijo ročno, ker želijo ponuditi le najboljša jabolka.

 

Jabolčni sok se ponaša z mnogimi za zdravje pomembnimi lastnostmi, ima zelo malo kalorij ter je osvežilen in zdrav napitek za ljudi vse starosti. Priprava kakovostnega jabolčnega soka je odvisna predvsem od kakovosti sadja in sestave sort. Sok je pripravljen iz ročno nabranega svežega sadja, katero dozori na jablanah v lastnih nasadih, pripravljen po lastni recepturi. Po stiskanju se sok naravno useda. Pred polnjenjem ga očistijo s pomočjo filtracije, ter minimalno pasterizirajo.