TURIZEM MALERIČ

Turizem Malerič združuje ponudbo apartmajev, glamping doživetja, rekreacije in wellnessa.
Lociran je v pristni belokranjski vasici Podlog ob reki Lahinji.

Ponujajo sodobna prenočišča v obliki 6 apartmajev, skupni prostor za druženje (max. 30 oseb) s kaminom in krušno pečjo, savno, masažni bazen, opremo za aerobiko in fitnes, izposojo koles in čolnov ter vam lahko pripravijo kulinarične specialitete Bele krajine.

TINA MALERIČ S.P.

PODLOG 3C, 8343 DRAGATUŠ

maleric@turizemmaleric.si

+ 386(0)7 30 57 120

+386(0)4 03 00 676

http://www.turizemmaleric.si

V apartmajih Turizma Malerič je na voljo 20 ležišč: 4 apartmaji za 4 osebe in 2 apartmaja za 2 osebi. Vsi apartmaji imajo po standardu spalnico, kopalnico (brisače, mila, tudi sušilec za lase), dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, balkon. Prostori so ogrevani in klimatizirani. Opremljeni so tudi s televizijo, internetnim priključkom in telefonom.

Prava posebnost Turizma Malerič pa je večkrat nagrajen koncept Glamping Malerič ob naravnem ribniku. Oddih v naravnem okolju in v udobju, ki ga ponuja hotel? Vse to ponuja glamping Malerič, kjer veliko pozornost namenjajo detajlom. Na razpolago so 4 mobilne hišice, ki nudijo vse udobje modernega doma.

Vsaka hišica je namenjena 4 osebam in ima tudi dve dodatni ležišči. Skupni bivalni prostori merijo 40 m² in imajo pripadajočo teraso, ki meri 18,50 m². Uporabljate lahko dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kopalnico, spalnico ter otroško sobo. Pred vsako hišo je lesena terasa. Oblikovane so sodobno z vrhunskimi materiali in so zelo funkcionalne.

Si želite pristnega stika z naravo v pristnem belokranjskem okolju in plavanje v naravnem sožitju?

Turizem Malerič z naravnim ribnikom je prava izbira za ljudi, ki se zavedajo pomena ekologije, saj gre za okrasni ribnik, kjer so gojene vodne rastline. V naravnem ribniku niso uporabljena kemična sredstva za čiščenje vode, kot so klor ali različni algicidi. Voda se čisti na naraven način s pomočjo rastlin in mikroorganizmov, ki porabljajo odpadne hranilne snovi in s tem odvzemajo hrano algam. Voda tako ostane zdrava in čista. Za večjo učinkovitost je dodano kroženje in filtriranje vode z biološkim filtrom ali čistilni sistem. Tako je plavalec eno z naravo.