Obesek za ključe z belokranjskim motivom | masiva, kocka | Rusalka
15,00 

Obesek za ključe z belokranjskim motivom | masiva, kocka | Rusalka

15,00 

Lesen obesek za ključe: obesek ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz lesa in prekrit s steklom. Ta obesek je narejen iz lesa in stekla, ker pomeni,  da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Obesek za ključe s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. Lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom na verižici je vedno popolna izbira za darilo!

Obesek iz lesa z belokranjskim motivom v sebi nosi spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je obesek lesen, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. In ker je lesa v beli krajini veliko, je tudi uporaba tega materiala poklin naši bogati naravni dediščini.

Zakaj lesen obesek za ključe:

topel na dotik
okolju in človeku prijazni materiali
nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,
ne rjavi in je
cenovno ugoden.

Vzdrževanje lesenega obeska za ključe je preprosto, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega, kot pri cenenih kovisnkih različicah. Cena lesenega obeska je tudi izredno ugodna, saj gre za ekološki, naravi prijazen material, ki ga imamo v Sloveniji veliko na voljo. Več lesenih izdelkov lahko najdete tukaj.

Obesek za ključe nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Ločite različne ključe med sabo in jih lažje potegnite iz žepa. Obesek za ključe vam lahko pomaga zmanjšati vsakodnevno iskanje ključev, ločevanje različnih ključev med sabo, ter obešanje na pravo mesto. Slaba volja za radi jutranjega iskanja je preteklost. Izberite lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njim boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Vzorec

,

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.