Obesek za ključe z belokranjskim motivom | masiva, kocka | Rusalka
12,00  z DDV

Obesek za ključe z belokranjskim motivom | masiva, kocka | Rusalka

12,00  z DDV

Lesen obesek za ključe: obesek ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz lesa in prekrit s steklom. Ta obesek je narejen iz lesa in stekla, ker pomeni,  da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Obesek za ključe s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. Lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom na verižici je vedno popolna izbira za darilo!

Obesek iz lesa z belokranjskim motivom v sebi nosi spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je obesek lesen, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. In ker je lesa v beli krajini veliko, je tudi uporaba tega materiala poklin naši bogati naravni dediščini.

Zakaj lesen obesek za ključe:

topel na dotik
okolju in človeku prijazni materiali
nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,
ne rjavi in je
cenovno ugoden.

Vzdrževanje lesenega obeska za ključe je preprosto, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega, kot pri cenenih kovisnkih različicah. Cena lesenega obeska je tudi izredno ugodna, saj gre za ekološki, naravi prijazen material, ki ga imamo v Sloveniji veliko na voljo. Več lesenih izdelkov lahko najdete tukaj.

Obesek za ključe nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Ločite različne ključe med sabo in jih lažje potegnite iz žepa. Obesek za ključe vam lahko pomaga zmanjšati vsakodnevno iskanje ključev, ločevanje različnih ključev med sabo, ter obešanje na pravo mesto. Slaba volja za radi jutranjega iskanja je preteklost. Izberite lesen obesek za ključe z belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njim boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0,029 kg
Dimenzije 7,5 × 4 × 9 cm
Vzorec

,