Življenje je vrednota
0,00  Dodaj v košarico

Življenje je vrednota

0,00 

Datum: sobota, 23. marec 2019
Ura: ob 19.00 uri

Bodite z nami in si priskrbite vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek.

Pri nakupu vstopnice je mogoče samo plačilo s plačilno kartico preko sistema PayPal.
Nakup vstopnice možen le do petka, 22. marca 2019 do 14.00 ure.

Izberite VRSTO in SEDEŽ. Prodaja kar se vrši hitro, zato se sedežni red spreminja dnevno.

Trenutno na voljo za nakup VRSTA 8 in 11!

 

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategorija: Šifra: XXX-024 Oznaka:

Opis

Spletna trgovina Belokranjski izdelki predstavlja predstavo, ki ima za sabo že:
· 26 uprizoritev,
· 26 stoječih ovacij,
· vsakokratno veliko izkazano podporo publike,
· nešteto nasmejanih obrazov, ki jih združuje Ustanova Mali vitez

Multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota si bo lahko tokrat ogledala tudi Bela krajina.
Kulturni center Semič (KC Semič) bo kot soorganizator dobrodelni dogodek, ki ga prireja Rotary klub Semič – Bela krajina, gostil v soboto, 23. marca, ob 19.

Častna pokroviteljica dogodka v Semiču je gospa Vlasta Nussdorfer varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije.

Predstava Življenje je vrednota se dotika vseh, ki se soočajo z boleznijo (RAK) – ta se tiho splazi v naša življenja in obrne stvari na glavo – vzame pogum, smeh, čas – To je čas človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.​
Skupaj bomo pomagali mladim, ki jih združuje Ustanova Mali vitez in so preživeli raka.

Bodite tudi vi del plesne predstave v Kulturnem centru Semič in že ta trenutek kupite vstopnico preko spletne trgovine belokranjski-izdelki.si

Zagotovite si sedež za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katje Vidmar (Katja Dance Company) in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.
Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Dodatne informacije

Sedež

Sedež 1, Sedež 2, Sedež 3, Sedež 4, Sedež 5, Sedež 6, Sedež 7, Sedež 8, Sedež 9, Sedež 10, Sedež 11, Sedež 12, Sedež 13, Sedež 14, Sedež 15, Sedež 16, Sedež 17, Sedež 18, Sedež 19, Sedež 20, Sedež 21, Sedež 22, Sedež 23, Sedež 24, Sedež 25, Sedež 26, Sedež 27, Sedež 28, Sedež 29, Sedež 30, Sedež 31

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.