CD Lepo je tam v Beli krajini
Original price was: 15,00 €.Current price is: 15,00 €. Dodaj v košarico
Akcija!

CD Lepo je tam v Beli krajini

Original price was: 15,00 €.Current price is: 15,00 €.

Trajne sledi šestih desetletij Folklorne skupine Dragatuš, Bela krajina.

Zgoščenka Lepo je tam v Beli krajini je bila posneta leta 2007.

*Cene so enake kot pri ponudniku.

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategorija: Šifra: FSD-002 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Ob praznovanju 50-letnice je Folklorna skupina Dragatuš ujela utrinke njihovega obsežnega programa, ki ga izvajajo na nastopih doma in v tujini.

 

Težko se je bilo odločiti, kaj izbrati iz bogate zakladnice belokranjskega ljudskega izročila:

Zapisi pesmi, plesov, instrumentalne glasbe in obredij naših prednikov se prepletajo od najstarejših znanih zvočnih zapisov v Beli krajini vse do 2. sv. vojne.
Na zgoščenki boste prepoznali znane in že pozabljene s semiškega, metliškega, črnomaljskega, dragatuškega, adlešičkega, preloškega, viniškega, bojanskega in poljanskega območja.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.