VREČKA BELOKRANJSKA POGAČA
10,00  z DDV Dodaj v košarico

VREČKA BELOKRANJSKA POGAČA

10,00  z DDV

Vrečka Belokranjska pogača je pogosta izbira za darilo, saj jo lahko napolnete z belokranjskimi izdelki in izgleda odlično. Bombažna vrečka z motivom belokranjske pogače je pralna in vsestranska za uporabo.

Kategoriji: , Šifra: DKŽM-002 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Vrečka Belokranjska pogača je del kolekcije Belokranjska pogača Društva kmečkih žena Metlika.

Poleg edinstvenega predpasnika Belokranjska pogača z motivom belokranjske pogače je zdaj na voljo še čvrsta bombažna vrečka. Poleg čudovitega logotipa in motiva belokransjek pogače je zraven poleg imena BELOKRANJSKA POGAČA še pripis “Zaščitena tradicionalna jed” z logotipi Zajamčena tradicionalna posebnost in logotip nosilca certifikata: Društvo kmečkih žena Metlika.

Ta čudovita vrečka je idelana tudi za darilo. Narejena je po meri obsega belokransjek pogače, zato se le ta vedno lepo prilega vanjo. Lahko spečete belokranjsko pogačo po zaščitenem receptu TUKAJ in jo zavijete v vrečko Belokranjska pogača ter še toplo podarite naprej. Zadovoljstvo prejemnika je zagotovljeno.

Vrečko Belokranjska pogača pa lahko zapolnite tudi z ostalimi belokranjskimi izdelki iz široke ponudbe naše spletne trgovine.

Sestava je 100% bombaž, je pralna in vsestranska.