EKO olje pistacije | Oljarna Pečarič
10,0017,00

EKO olje pistacije | Oljarna Pečarič

10,0017,00

Olje pistacije je jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz jedrc pistacije iz ekološke pridelave. Je 100% naravno in hladno stiskano olje. Olje pistacija vsebuje vitamine skupine B in E vsebuje pa tudi antioksidante in minerale, kateri blagodejno vplivajo na naše telo. Olje pistacije vsebuje aminokislinski arginin. Olje pistacije dobro vpliva na funkcijo moške erekcije in je pospeševalec normalnega spolnega življenja. Olje Pistacije pomaga pri izboljšanju telesnega tonusa in kronični utrujenosti.

Počisti
Kategorije: , , SKU: OP-0022 Oznaki:

Opis

Olje pistacije naše oljarne so visoko kvalitetna in vsebujejo visoke hranilne vrednosti. Ponašajo se z bogatim in polnim svojevrstnim okusom in so vsestransko uporabna. Olje pistacija vsebuje vitamine skupine B in E vsebuje pa tudi antioksidante in minerale: kalij, kalcij, magnezij, cink, selen, baker in mangan, železo, krom, fluor, molibden, kobalt, nikelj in aluminij, fosfor in natrij, vsi minerali in antioksidanti.

Vpliv na telo

Olje pistacije blagodejno vpliva na naše telo ne da bi povečal dvig insulina olje pistacije imajo nizek glikemični indeks. Ponašajo se z bogatim in polnim svojevrstnim okusom in so vsestransko uporabna.

V eni od raziskav so testiranci uživali pistacije tri tedne (pistacije so predstavljale 20 % njihovega kaloričnega vnosa). Meritve so pokazale, da se je raven slabega (LDL) holesterola pri njih po tem času znižala za približno 14 odstotkov. To je zelo spodbuden rezultat, vendar zniževanje ravni holesterola ni edini pomemben dejavnik za zmanjšanje tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml