Malinovo vino v leseni nosilki 0,5l
24,00  z DDV Dodaj v košarico

Malinovo vino v leseni nosilki 0,5l

24,00  z DDV

*Cene so enake kot pri ponudniku.

Zgodba o ljubezni.
O ljubezni, ki povezujeta vino in penino. O ljubezni do narave in strasti do kulinarike. Malino vino in Malina penina sta narejena po klasični metodi najkakovostnejših vin in sta bogata z antioksidanti in vitamini. Maline znižujejo krvni sladkor in uspešno delujejo kot zaščita pred virusi.

Kletarjenje je zelo zahtevno, predvsem zato, ker traja več mesecev, da vino dozori in je pitno. Svoje pri tem doda posebno izbrana sorta malin, ki ima zaradi poznega dozorevanja veliko arome in nekoliko manj kislosti in je zato bolj kot ostale sorte primerna za predelavo.

Malino vino in Malina penina se priležeta predvsem ob sladicah in tudi pri različnih jedeh. Lahko tudi ob klepetu v družbi, še najbolj pa v dvoje. Sta popolnega okusa, zato še nekaj časa (po zaužitju) uživamo okus malin v ustih.
Poleg tega pa človeka napolnita z energijo in s svojim vonjem pomirjata celoten organizem.

Malino… Malino je postaven, možat, rahlo nadut, a vseeno sladek, kot znajo biti sladki mestni zapeljivci. Nekje smo celo slišali, da so ga dekleta poimenovala “Malinovec, ki je odrasel”.

Malina… Lahko bi ji rekli, da je posebno dekle. Ampak ji ne bomo. Nežno te zapelje in te ne izpusti iz svojega objema. Rada klepeta. Še najraje v družbi prijateljic, s katerimi se skupaj odpravijo zapeljevati moške.


*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

 

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Kategoriji: , Šifra: KP-009 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Kmetija Pavlovič – pridelava sadja in zelenjave z najvišjo biološko vrednostjo.

»Dovolite, da mi skrbimo za vaše zdravje!«

O KMETIJI
Smo družinska kmetija iz Metlike oz. natančneje iz Križevske vasi. Prvi koraki dejavnosti segajo v začetek 90-tih. Naša dejavnost je sestavljena iz lastne proizvodnje, prodaje na malo in na debelo z lastno dostavo večjim kupcem.

Proizvodnja na kmetiji je specializirana na integrirano pridelavo zelenjave v pokritih prostorih in na prostem. Stremimo za tem, da bi kupcem ponudili čim bolj zdrave pridelke z visoko biološko vrednostjo hranil in polnega okusa. Približno tretjina površin je pokritih s plastenjaki, poslužujemo pa se še pokrivanja v zgodnje spomladanskem in pozno jesenskem času določenih vrtnin s prekrivkami.

V plastenjakih nam zorijo tudi jagode. Zadnja leta smo se na Kmetiji predvsem preusmerili v vzgojo jagodičevja.
Imamo tudi nasad aronije, rdečega ribeza, jagod in malin.

V letu 2013 smo še registrirali dopolnilno dejavnost za kuhanje marmelad, sokov in priprave čajev.

Posebnost naše KMETIJE – Malinovo vino
V letu 2014 smo pričeli tudi z predelavo malinovega vina, ki je narejeno po klasični metodi najvišjih kakovostnih vin. Malinovo vino je zelo bogato z antioksidanti in vitamini. Prileže se predvsem ob sladici in tudi pri različnih jedeh. Zelo je aromatično in polnega okusa, da še nekaj časa po zaužitju uživamo po okusu malin v ustih. Malinovo vino znižuje krvni sladkor in uspešno deluje kot zaščita pred virusi. Poleg tega pa človeka napolni z energijo in s svojim vonjem pomirjajo celoten organizem. Vsebuje 13% alc. in ga je najbolje servirati pri 10 °C.

Marmelade izdelane po starem tradicionalnem receptu družine Pavlovič.
Marmelade kuhamo izključno iz lastne pridelave sadja oz jagodičevja. Za gostilo uporabljamo AGAR AGAR – izvleček iz najbolj čiste morske alge ali naravni jabolčni pektin.

Kmetija Pavlovič – TAM KJER SO DOBROTE DOMA