EKO SeGhee, pražen sezam | 80g | Zlati Ghee
7,00  Dodaj v košarico

EKO SeGhee, pražen sezam | 80g | Zlati Ghee

7,00 

SeGhee je poseben namaz iz popolnoma naravnih sestavin. Ima univerzalen okus in ga lahko uporabljamo na sto in en način. SeGhee je poln življenjske energije in hranljiv. Ta hrustljavi sezamov namaz je v celoti pripravljen ročno po 100-odstotno ekološkem receptu.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Kategorije: , , Šifra: ZLG-003 Oznaka: Ponudnik:

Opis

SeGhee namaz je uporaben na sto in en način. Je zelo hranljiv in polnega okusa.

Ta hrustljavi sezamov namaz je pripravljen povsem ročno iz ekoloških in biodinamičnih sestavin.

Pripravljamo ga iz Zlatega Gheeja (gi-ja) in praženega mletega sezama.

Slasten in poln okusa, kot da bi bil zabeljen, je prava dip ali pa žlička specialiteta.

SeGhee je obogaten s himalajsko soljo in piranskim solnim cvetom ter drobci zelišč (peteršilj, majaron, šatraj, bazilika, zelena in luštrek).

SeGhee namaz je izvrsten vir beljakovin, ki prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase, ter ohranjanju močnih kosti, je lahko prebavljiv in ima veliko več proteinov kot meso, telo pa ga absorbira v uri. Vsebuje skoraj vse ključne maslene kisline, kalcij ter vlaknine.

Sezam in Zlati Ghee sta izvrstna kombinacija, saj je sezam vir pomembnih vitaminov, mineralov in antioksidativnih olj, ghee pa povečuje njihovo absorpcijo in izkoristek.

Sezam je med semeni kraljeval že v visečih vrtovih Babilona, marsikje pa je bil uporabljen tudi kot plačilno sredstvo.

Zlati Ghee je kuhano maslo ali masunek (staroslovansko), kakovostno kulinarično zlato, ki se uvršča med najboljša olja. Ayurveda ga prav zaradi njegovih lastnosti in univerzalnosti slavi že tisočletja, mnogim pa predstavlja steber dobre kuhinje.

SeGhee obogati okus sendvičem, solatam, omakam in juham. Odličen je v kombinaciji s krispiji in prepečencem ali pa kot dip omaka za svežo zelenjavo. SeGhee je zelo poln in tako primeren za vse športnike, hribolazce in mislece.

Ta hrustljav sezamov namaz je vedno pripravljen povsem ročno in tako nikoli ni enak.

“Sezam, odpri se”.

 

Sestavine:

Zlati Ghee
mleti praženi sezam,
himalajska sol,
piranski solni cvet in
sušena zelišča: peteršilj, majaron, šetraj, bazilika, zelena in luštrek.
VSE SESTAVINE 100% EKOLOŠKE.

Hraniti pri temperaturi od 5°C do 13°C. (Pri hranjenju na dolgi rok priporočamo hladen in temen prostor.)

Neto masa: 150 g / 230 m

 

Povprečna hranilna vrednost za 100 g:

energijska vrednost 3215 kj/781 kcal
beljakovine 10.60g
ogljikovi hidrati 0.3g
laktoza 0.02g
maščobe 80.1g
od teh nasičene maščobne kisline 62.18%
vlaknine 8.3g
natrij 0.3g
kalcij 0.27g
maslena kislina 4.54%
lavrinska kislina 3.19%
palmitinska kislina 27.17%
stearinska kislina 6.67%
(analizo je opravil Inštitut za higieno živil in bromatologijo/Veterinarska fakulteta/Univerza v Ljubljani)

“CENE OB IZDELKU VKLJUČUJEJO DDV IN POŠTNINO”.

Proizvajalec: Zavod za zdravo življenje, Jugorje pri Metliki 8, 8331 Suhor, Bela Krajina

 

Za več vsebine o namazih, Zlatem Ghee-ju ter načinu, odprite sledečo povezavo; “maslo kot medij”

 

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.