EKO BeGhee, ovčje maslo | 80g | Zlati Ghee
10,00  Dodaj v košarico

EKO BeGhee, ovčje maslo | 80g | Zlati Ghee

10,00 

To ni navadno maslo. BeGhee je ročno izdelan iz najboljšega ekološkega kozjega mleka in pripravljen na ognju. Rezultat je nepozaben: kremasto in bogato, ki bo zagotovo navdušil vaše brbončice.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategorije: , , Šifra: ZLG-0012 Oznaka: Ponudnik:

Opis

BeGhee je pripravljen iz surovega masla ovc proste paše, ki živijo naravno življenje, po EKO in BIO visoko predpisanih standardih. To olje ustvarjamo povsem ročno, v 48 ur dolgi in neprekinjeni kuhi na ognju.

Ovčje surovo maslo je v primerjavi s kravjim bolj kalorično, vsebuje več maščob in je izredno hranljivo. Okus je bogat, nežen, rahlo sladek. V ovčjem maslu so vsi pomembni vitamini B-skupine, predvsem veliko folne kisline in vitamina B12. Vsebuje veliko vitaminov A, E in C. Vsebnost vitamina D in kalcija je najvišja med vsemi vrstami masla. Zaradi visoke vsebnosti cinka ovčje maslo pomaga ohranjati zdravo in čisto kožo.

Po našem edinstvenem receptu traja kuha ovčjega masla 48 ur ali več. V tem času surovo maslo izloči ogljikove hidrate, beljakovine in vodo ter postane skorajda nepokvarljivo olje z edinstvenim okusom in aromo. Ovčje kuhano maslo ima izjemno širok spekter uporabe in je idealna alternativa za mnoge maščobe. V primerjavi z ostalimi maščobami vsebuje še več dobrih maščobnih kislin, je brez laktoze, kazeina ter katerihkoli nečistoč.

Ovčji Zlati Ghee ima visoko točko dimljenja. Ravno zato je odličen za pečenje, cvrtje ali kuhanje vseh vrst jedi, hkrati pa razneži okus z dodajanjem že pripravljenemu obroku. Sladice pripravljene z ovčjim kuhanim maslom postanejo še bolj kremaste, prefinjene in okusne.

Ovčje kuhano maslo je naravni živež, ki deluje proti staranju telesa, ohranja njegovo vitalnost in krepi imunski sistem. Izjemno uporaben je za neposredno nanašanje na kožo ali kot sestavni del negovalne kreme.

Predstavljamo vodne kristale. V zbirki “Zlati Ghee ” je dvanajst vodnih kristalov ali mandal, kateri so bili ustvarjeni ročno s prerisovanjem originalnih fotografij vodnih kristalov različne informirane vode, ki jih je ustvaril dr.Masaru Emoto.

Kot ste že opazili se kristali pojavljajo v različnih delih oblkovanja naše celostne podobe. S tem ustvarjeni hrani dodamo ljubezni in hvaležnosti tudi prek zunanjih geometrij. Obujamo pa tudi pojmavanje moči zvoka, pomembnosti naravne žive vodev v vsakdanu in pa prenosa uravnoteženih vibracij med nami.

Naše priporočilo: Pred spanjem nanesite tanko plast BeGhee masla na suho kožo. Koža bo navlažena, mehka in bolj prožna

Sestavine: kuhano maslo BeGhee (100%) iz ekološkega ovčjega mleka.

Hraniti pri temperaturi od 5 do 25 stopinj celzija.

Povprečna hranilna vrednost na 100g:

Energijska vrednost: 3697kj/899 kcal

Maščoba:99,9g

od te nasičene maščobne kisline: 65,26g

Ogljikovi hidrati: <0,1g

od teh sladkorji :<0,1g

od teh laktoza: <0,1g

Beljakovine : <0,1g

Prehranske vlaknine: <0,1g

Sol: <0,1g

Neto masa: 80g/120ml

Mlečni obrat št: SI-M-1106 ES

Proizvajalec: Zlati Ghee-Zavod za zdravo življenje, Jugorje pri Metliki 88331 Slovenija-EU

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.