DR. Ghee, namaz iz drnulje | 80g | Zlati Ghee
10,00  z DDV Dodaj v košarico

DR. Ghee, namaz iz drnulje | 80g | Zlati Ghee

10,00  z DDV

Izdelki Dr. Ghee so ustvarjeni iz posebnih plodov drznega drevesa s čudovitimi cvetovi, o katerem govori slovenski pregovor ali ljudska povedka: Ghee je zdravo, kot dren. Ghee, ki ga na tem območju pridelujejo že stoletja in ga uporabljajo generacije, je pripravljen iz izključno naravnih sestavin.

Ni na zalogi

Kategoriji: , Šifra: ZLG-0015 Ponudnik:

Opis

Drevo rumenega drena cveti še preden se olista, iz oplojenih rumenih cvetov pa se razvijejo škrlatno rdeči koščičasti sadeži elipsaste oblike – drnulje.

Plodovi so užitni, imajo prijeten kiselkast okus in veliko vitamina C, pektina, antioksidantov ter celo paleto mineralov.

Drnulje so torej prava izbira v boju proti virusom in prehladnim obolenjem. V ljudskem zdravilstvu že stoletja velja, da je mogoče z drnuljami uspešno zniževati povišano telesno temperaturo, lajšati prehlad, čistiti črevesje ter celo ustavljati driske.

V kombinaciji z Zlatim ghee-jem in ekološkim medom pa ima še dodatne koristi in prednosti.

Najboljši je na tešče, dve čajni žlički v ustno votlino, kjer zelo hitro ustvari veliko sline, kar je odlično za črevesje in prebavo.

Zvarek je primeren za vse, ki jim odgovarja ravno prav sladko-kiselkast okus, obogaten s teksturo ghee-ja in mislijo na zdravje.