DARILNI BONI | Belokranjski izdelki
20,00 100,00  z DDV

DARILNI BONI | Belokranjski izdelki

20,00 100,00  z DDV

Darilni bon za naše unikatne in etnološko obarvane izdelke ter vrhunski kulinarični nabor iz Bele krajine z vrednostjo 20€, 50€ in 100€.

Opis

Tudi darilni bon je lahko odlično darilo! 

 

Včasih se zgodi, da preprosto ne najdemo prave ideje za darilo. Ali pa le želimo, da si oseba izbere darilo po lastni volji. In zato smo se tud mi odločili, da vam naše unikatne slovenske izdelke iz Bele krajine ponudimo tudi v “obliki darilnega bona”. 

 

Darilni bon velja za vse izdelke! 

Izbira je bogata, saj imamo trenutno v naši spletni trgovini že okol 150 belokranjskih izdelkov. Znotraj štirih glavnih kategorij lahko izbirate med knjigami in glasbo, oblačili ter nakitom in hrano ter pijačo. Ponudbo za naše dobrote bele krajine vsakodnevno dopolnjujemo saj vam želimo ponuditi kar se da pester izbor značilnih belokranjskih izdelkov in kulinaričnih presežkov. 

 

Bon v treh različnih vrednostih

Darilni bon za naše unikatne in etnološko obarvane izdelke ter vrhunski kulinarični nabor iz Bele krajine, ponujamo v treh vrednostih: 20,00 EUR, 50,00 EUR in 100,00 EUR. Seveda lahko oseba bon uporabi kot doplačilo ali pa kot samostojen nakup gastronomskih in obrtniških dobrot Bele krajine. Če veste, da oseba ceni lokalno pridelane kulinarične dobrote, obožuje belokranjska vina, penine ter kraft pivo ali pa se navdušuje nad izročilom belokranjske umetnostne obrti, je darilni bon za našo spletno trgovino zmagovalna poteza. 

 

Direktno na naslov ali osebno

Darilni bon lahko pošljete direktno na naslov osebe za katero je darilo namenjeno ali pa ga izročite sami. Pri zaključevanja nakupa nam lahko sporočite tudi vaše želje glede besedila čestitke oziroma voščila, ki ga lahko mi predložimo poleg vrednostnega bona za nakup v naši spletni trgovini. 

Dodatne informacije

Vzorec

, ,