Deroh Escape ni še ena soba pobega. Je izkušnja, ki bo ostala globoko v vsakemu udeležencu in ga spremljala pri izzivih v življenju. Resda se je v zadnjih letih število različnih sob pobega skokovito povečalo. V Sloveniji lahko najdemo raznoliko ponudbo številnih sob pobega.

Ni pa ravno veliko takšnih, ki bi bile zgrajene kar v naravi ali celo na obrobju pragozda. In Deroh Escape ponuja ravno to. Ker pa je lepilo vsega zgodba, si jo v tem primeru niso potrebovali izmisliti, saj je zgodovina tega prostora govorila sama zase. Deroh je namreč ime stare opuščene kočevarske vasice nad Bistrico v Beli krajini.

 

 

Kdo še ni slišal za znane Kočevarje ali Kočevske Nemce? Šele, ko vas pot zanese po teh številnih majhnih opuščenih vasicah po Kočevskem rogu, se zavedaš veličine njihove skupnosti in iznajdljivosti. Uredili so si celo lasten vodovodni sisitem! Ta nekdanja nemško govoreča skupnost je sicer živela na Kočevskem s središčem v Kočevju, a vendar so se razselili tudi na drugo stran Kočevskega roga proti Beli krajini. Svoje bavarsko narečje so ohranjali kar 600 let od naselitve okoli leta 1330 pa vse do izselitve 1941. To bogato zapuščino smo se odločili ohraniti tudi mi in jo vplesti v naši igro pobega Deroh Escape.

Pot do Deroh Escape pelje skozi idiličen gozd, skoraj 30 minut vožnje od glavnega belokranjksega mesta Črnomelj. Ko boste stopili iz avta vas bo preplavila globoka tišina in že kmalu znana belokranjska gostoljubnost. Za vas so pripravili edinstveno doživetje za vašo družino, prijatelje ali sodelavce. Izgubite se v pristni Beli krajini, med belimi brezami in zelenimi drevesi v tišini, ki jo popestri samo ptičje petje. Tam boste s svojo ekipo v sobi pobega na prostem morali razvozlati uganke, hkrati pa se boste spoznali z znano kočevarsko kulturo. Po uspešnem pobegu vas pričaka še druženje ob dobri hrani z domačini in tudi prav posebna družabna igra starih Kočevarjev. V tej oazi boste pozabili vsaj za trenutek na vsakdanji svet in skrbi.

Ekipa Deroh Escape ponuja tudi posebno verzijo igre za podjetja. Igro vodi izkušena kadrovska strokovnjakinja z mednarodnimi izkušnjami, Belokranjka Nataša Hudelja. V sklopu igre se lahko izvajajo tudi delavnice za timsko motivacijo, za razvoj potencialov in postavljanje temeljev skupne vizije. Ekipa gre tako skupaj skozi nenavadne izzive in okoliščine, v katerih se ustvarijo močne medosebne vezi, ki so temelj uspešnega skupnega dela naprej v vsakdanjih okoliščinah.

Mateja, Nataša, Jani, Bojan in Milko vas že pričakujejo. 

Produkti v naši trgovini

Vsi izdelki ponudnika